DJ SUMO W

Alles over dé feest DJ Remco van de Rijt

DJ SUMO W

Op zoek naar een ervaren DJ die een feestje weet te bouwen? Lees meer over Remco van de Rijt! In de 18 jaar dat ik nu aan het draaien ben, heb ik de nodige ervaring opgedaan voor elk soort feest. Of het nou een 70′s, 80′s of 90′s party is, een themafeest, in de kroeg of voor jong en oud; met DJ Sumo W kan je alle kanten op ! De laatste jaren is DJ Sumo W een bekende DJ geworden in het uitgaansleven in Amersfoort. DJ Sumo W heeft o.a. gedraaid in

  • Fiji Amersfoort
  • Bubbles
  • Poppodium de Kelder voor het themafeest van HAPPY90′s

djsumow01
djsumow02

REMCO VAN DE RIJT

Ik ben Remco van de Rijt aka DJ Sumo W. Ik ben op mijn 18e begonnen als disc-jockey met plaatjes draaien thuis en op verjaardagen van vrienden en kennissen. Na wat jaren rustiger aan gedaan te hebben vond ik het weer tijd om te gaan knallen!

“Ik hou er gewoon van om mensen een leuke avond te geven, ik denk dat ik daarom goed ben in plaatjes draaien.”

Ik draai muziek zoals De dansklassiekers van de jaren 70′s & 80′s , de hitjes van de jaren 90 en de top 40 muziek tot aan nu.

DJ OF EEN FEESTJE?

Een DJ nodig om jouw avond te voorzien van de lekkerste plaatjes? Of iemand
nodig die voor jou het feestje regelt? Neem snel contact op!

sumo-hoofd